مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت: برخی از پالایشگاههای کشور مانند آبادان، شازند، اصفهان و تبریز که خوراک پتروشیمیها را تامین میکنند، در واقع پتروپالایشگاه هستند.
مدیرکل نظام تأمین و تجاریسازی فناوری معاونت مهندسی از موفقیت وزارت نفت دولت سیزدهم در کسب رتبه نخست در تعداد کالاهای ساخت بار اول در میان دستگاههای اجرایی خبر داد.
دستیار وزیر نفت ضمن قدردانی از زحمات خالصانه و بیدریغ همکاران گزینشگر در تسریع فرآیند گزینش قریب به ۳۰ هزار نفر از خانواده ایثارگران صنعت نفت گفت: گزینشگران باید عصارهای از فضائل باشند.
وزیر نفت تأکید کرد: تولید نفت کشور از آغاز فعالیت دولت سیزدهم طی ۲۰ ماه به بیش از ۳ میلیون بشکه و تولید گاز خام به بیش از یک میلیارد مترمکعب رسیده است.
رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری گفت: اگر ایران بخواهد جایگاه اعتباری در دنیا داشته باشد و سرمایه جذب کند، فقط باید صنعت نفت را گسترش دهد و این به وجود شرکتهای داخلی وابسته است.
معاون وزیر نفت در نظارت بر منابع هیدروکربوری با تأکید بر هموار کردن مسیر فعالیت شرکتهای توانمند خصوصی و سرمایهگذار اعلام کرد که وزارت نفت قصد دارد انحصار و دولتی بودن در صنعت نفت را بشکند.
وزیر نفت گفت: دغدغه اصلی فعالان حوزه پتروشیمی تامین خوراک است و امروز ۷۰ مجتمع پتروشیمی در کشور فعال است و بیش از ۸۰ میلیارد دلار در این صنعت سرمایهگذاری شده و نزدیک به۱۰۷ طرح دیگر از صنایع پایه تا طرح های تکمیل زنجیره ارزش در صنعت پتروشیمی در حال اجراست که به همین مقدار سرمایه نیاز دارد.
دستورعمل طرحریزی و کنترل اهداف و برنامههای پدافند غیرعامل و مدیریت بحران وزارت نفت با موافقت وزیر نفت برای اجرا به مدیریتهای ستادی، شرکتهای فرعی تابع و واگذارشده ابلاغ شد.
شمار دستگاههای فعال ناوگان حفاری این شرکت در آغاز بهکار دولت سیزدهم ۵۶ دکل بود که با اهتمام وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران این تعداد هماکنون به ۶۳ دکل رسیده است که افزایش ۱۲.۵ درصدی دارد.
معاون شرکت صنایع ملی پتروشیمی از افزایش تولید به ۸۰ میلیون تن در امسال خبر داد و گفت: طبق هدف گذاری صورت گرفته صادرات محصولات پتروشیمی از ۱۶ به ۱۸ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.
ناترازی شدید تولید و مصرف گاز در ماه های سرد سال، خسارتهای سنگینی به اقتصاد ملی وارد می نماید. لذا مدیریت مصرف انرژی مهمترین موضوع اقتصاد کشور می باشد.